StiriUncategorized

Colectare gratuită a deșeurilor vegetale și voluminoase în campania de toamnă

Posted at octombrie 11, 2016 | By : | Categories : Stiri,Uncategorized | 0 Comment

Pe parcursul perioadei 10 octombrie – 11 noiembrie S.C. ECO-SAL S.A. va derula la Mediaș următoarele activităţi conform programării pe cartiere şi străzi în cadrul campaniei „Curățenia de toamnă”:

–  se va salubriza/igieniza domeniul public

și

– se vor colecta deşeurile vegetale din grădini (crengi, viţă de vie, frunze, iarbă, gard viu, etc.) și deşeurile voluminoase (mobilier, ferestre, etc.).

În perioada campaniei de toamnă cetățenii care locuiesc la gospodării cu case vor avea posibilitatea să depoziteze deșeurile verzi care rezultă în urma curățirii grădinilor lângă pubelele maro destinate deșeurilor biodegradabile. Cei care locuiesc în zonele cu blocuri și curăță spațiile verzi din fața blocurilor sunt rugați să depoziteze aceste deșeuri în containerele maro, acolo unde ele există la punctele de colectare, sau lângă containerele pentru deșeuri menajere.

Programul de colectare pentru fiecare stradă în parte este înscris în calendarul ECO-SAL cu datele de colectare.

De asemenea, Operatorul de salubritate va interveni pe fiecare stradă în parte și va executa activitatea de igienizat și/sau măturat manual sau mecanizat, în funcție de starea carosabilului.