CampaniiStiri

„Curățenia de primăvară”

Posted at martie 16, 2016 | By : | Categories : Campanii,Stiri | 0 Comment

Municipiul de pe Târnava Mare a intrat luni dimineaţa într-un proces amplu de igienizare. Timp de mai bine de o lună vor fi organizate o serie de acţiuni menite să facă oraşul mai curat în vederea sărbătorilor pascale. În toată această perioadă, medieşenii au ocazia să se debaraseze gratuit de obiectele voluminoase care nu le mai sunt utile, sau de deșeurile vegetale care provin din curățarea curților și grădinilor.

Campania ,,Curăţenia de primăvară’’ va dura aproximativ 40 de zile. În această perioadă se va interveni în toate zonele oraşului. ,,Ca în fiecare an atunci când începe primăvara, începe şi curăţarea oraşului de mizeriile care s-au adunat peste iarnă. Este o campanie amplă care va cuprinde tot oraşul şi care dorim să se încheie în preajma sărbătorilor pascale pe care vrem să le întâmpinăm cu un oraş curat’’ spun reprezentanţii municipalităţii medieşene.

Medieşenii au ocazia în acest interval, ca săptămânal în ziua de colectare însemnată în calendarul ECO-SAL, să se debaraseze de obiectele voluminoase care nu le mai sunt utile, sau de deşeurile vegetale care provin din curăţarea curţilor şi grădinilor. Persoanele care locuiesc la casă pot depozita în faţa proprietăţilor deşeurile vegetale şi voluminoase, în aceeaşi zi în care şi deşeurile menajere sunt colectate. Medieşenii care locuiesc la blocuri sunt rugaţi să depoziteze deşeurile voluminoase lângă containerele pentru colectarea deşeurilor menajere, iar solicitarea pentru ridicarea deşeurilor vegetale provenite din curăţarea de către locatari a spaţiilor verzi din jurul blocurilor să fie adresată Serviciului Public de Ecologizare, care colectează acest tip de deşeu din zonele cu blocuri ale municipiului