Campanii

Şcoala nr.3, câştigătoare a concursului Tetra Pak

Posted at februarie 27, 2009 | By : | Categories : Campanii | 0 Comment

În urma concursului lansat de  firma Tetra Pak, în colaborare cu SC ECO-SAL SA, privind colectarea ambalajelor de tip Tetra Pak de către copii claselor I-IV din municipiul Mediaş, la această etapă şcoala câştigătoare a fost desemnată şcoala generală nr.3.
Pe parcursul acestei campanii de colectare a ambalajelor,  mai multe şcoli au fost desemnate câştigătoare. Până acum, şcolile care au strâns cele mai multe cantităţi de ambalaje Tetra Pack sunt şcolile generale nr.1, nr.8, Mihai Eminescu, Herman Oberth, nr.10.
Premierea elevilor a avut loc în prezenţa lui Super Pack care a împărţit premiile, acestea constând în jucării Yo-Yo care sunt apreciate de copii şi sunt fabricate din materiale reciclabile.
Elevii au fost foarte mulţumiţi atât de faptul că au reuşit să strângă o mare cantitate de ambalaje, astfel devenind câştigători, cât şi de premiile acordate.
A fost acordată şi o diplomă doamnei directoare pentru implicarea de care a dat dovadă.
Concursul se desfăşoară în fiecare lună, urmând ca la sfârşitul lunii mai să aibă loc o nouă premiere pentru şcoala care va ieşi câştigătoare.