Stiri

Executare lucrări de amenajare la punctele de colectare a deşeurilor din mun. Mediaş

Posted at iulie 31, 2019 | By : | Categories : Stiri | 0 Comment

Operatorul de salubritate ECO-SAL continuă proiectul „Executare lucrări de amenajare la punctele de colectare a deşeurilor din mun. Mediaş”. Principalul obiectiv al proiectului îl reprezintă amenajarea unor puncte de colectare a deşeurilor moderne care să corespundă unui nivel european dar şi cerinţelor locuitorilor medieşeni.
Amenajarea constă în realizarea împrejmuirii perimetrului punctelor de colectare şi construirea unei platforme pentru amplasarea containerelor. De asemenea, proiectul mai presupune şi afişarea în perimetrul punctului de colectare a unor informaţii de interes public referitoare la activitatea Operatorului de salubritate.
Suma aprobată pentru modernizarea punctelor de colectare a fost de 65.000 lei + TVA, sumă alocată din bugetul local al mun. Mediaş. În acest an au fost amenajate 4 puncte de colectare, acestea fiind situate pe str. 1 Decembrie nr. 25, 1 Decembrie nr. 29, 1 Decembrie nr. 30, Predeal nr. 10 şi str. Păltiniş nr. 3. Din aceleaşi fonduri, se are în vedere, în cursul acestui an, continuarea lucrărilor de amenajare pentru punctele situate pe str. 1 Decembrie nr. 43 (colţ cu str. Govora), str. Păltiniş nr. 1, str. Cibin (lângă Ambient), Eforie nr. 4 bl 2B sc A şi sc B.
ECO-SAL S.A. a creat în mun. Mediaş un număr de 81 de puncte de colectare a deşeurilor prevăzute cu containere subterane, din acestea, fiind amenajate, până în prezent, un număr de 45 de puncte de colectare.