Activitati scolare

Proiectul educational ”Protejăm, reciclăm, aer proaspăt respirăm”

Posted at mai 17, 2022 | By : | Categories : Activitati scolare | 0 Comment

Proiectul educațional ”Protejăm, reciclăm, aer proaspăt respirăm”, adresat preșcolarilor și elevilor de la Școala Gimnazială Biertan, structura Școala Primară Copșa Mare debutează în 20.05.2022.

Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, prin Agenda pentru Educație cu suma de 13.468 lei.

Prin activități de ecologizare, drumeții în natură, ateliere de educație gastronomică și vizite de documentare ne dorim să formăm, în rândul preșcolarilor și elevilor din grupul țintă, competențe sociale și civice, o atitudine pozitivă față de mediul înconjurător, precum și deprinderi de viață sănătoase.

Considerăm că este primordial ca școala să vină în întâmpinarea acestor nevoi ale copiilor, prin crearea unor contexte educaționale și a unor proiecte menite să dezvolte potențialul cognitiv, afectiv și acțional al copiilor, respectiv dorința acestora de a-și îmbunătății abilitățile sociale și civice, prin activități nonformale.

Școala Gimnazială Biertan va implementa acest proiect în perioada 20.05.2022-06.12.2022, în parteneriat cu Primăria Comunei Biertan, Ocolul Silvic Dumbrăveni și S.C. ECO-SAL S.A. Mediaș.

Coordonator proiect,
Director,
Prof. Daniela Dragomir