ActiuniStiri

Curăţenia de toamnă 2022

Posted at septembrie 30, 2022 | By : | Categories : Stiri,Actiuni | 0 Comment

În perioada 03.10.2022 – 11.11.2022, Administraţia Publică Locală prin intermediul S.C. ECO-SAL S.A. va derula în Municipiul Mediaş campania „Curăţenia de toamnă”, aceasta constând în activităţi specifice serviciului de salubrizare, printre care şi cea de colectare săptămânală a deşeurilor vegetale, altele decât cele biodegradabile care se depozitează în pubela maro. Deşeurile vegetale se vor scoate în faţa proprietăţii în limita a 1 mc/săptămână şi trebuie depozitate astfel încât angajaţii Operatorului să le poată manevra.

De asemenea această campanie presupune continuarea activității de salubrizare a domeniului public, şi anume: îndepărtarea pământului/nisipului acumulat la bordură, măturat mecanizat, întreținerea manuală a părții carosabile/a trotuarelor/a zonelor verzi, colectarea deșeurilor abandonate pe domeniul public/privat al Mun. Mediaș.

Pe această cale, rugăm insistent cetăţenii medieșeni, să respecte programul de colectare a deşeurilor vegetale aşa cum este el stabilit în calendarul ECO-SAL.

Dacă din motive obiective nu vă puteţi încadra în programul de colectare, nu scoateţi deşeurile vegetale în faţa porţii, contactaţi Operatorul de salubritate pentru identificarea unor soluţii sau pentru reprogramarea colectării deşeurilor. Abandonarea la întâmplare a deşeurilor pe domeniul public reduce eficienţa acestei campanii conducând, în egală măsură, la îndepărtarea de scopul pentru care aceasta este organizată.