Stiri

Începe „Curăţenia de primăvară” la Mediaş

Posted at martie 11, 2024 | By : | Categories : Stiri | 0 Comment

În perioada 11.03.2023 – 12.04.2023 Municipiul Mediaş prin Operatorul de salubritate ECO-SAL va derula campania „Curăţenia de primăvară”, aceasta constând în activităţi specifice serviciului de salubrizare, precum colectarea săptămânală a deşeurilor vegetale şi salubrizarea domeniului public, activitate care presupune îndepărtarea pământului/nisipului acumulat la bordură, măturat mecanizat, întreținerea manuală a părții carosabile/a trotuarelor/a zonelor verzi şi colectarea deșeurilor abandonate pe domeniul public/privat al Mun. Mediaș.

Pe această cale, rugăm insistent cetăţenii medieșeni să respecte programul de colectare a deşeurilor vegetale aşa cum este el stabilit în calendarul ECO-SAL şi să ţină cont de faptul că trebuie să se încadreze în cantitatea maximă de 1 mc/săptămână.

Dacă din motive obiective nu puteţi respecta programul de colectare, nu scoateţi deşeurile vegetale în faţa porţii, contactaţi Operatorul de salubritate pentru identificarea unor soluţii sau pentru reprogramarea colectării deşeurilor. Abandonarea la întâmplare a deşeurilor pe domeniul public reduce eficienţa acestei campanii conducând, în egală măsură, la îndepărtarea de scopul pentru care aceasta este organizată.

În situaţia în care nu mai deţineţi calendarul cu datele de colectare puteţi obţine informaţii pe site-ul Societăţii www.eco-sal.ro sau la nr. tel. 0374 075 464.