Campanii

Campanie de informare în cartierele Gura Câmpului şi Stadionului

Posted at aprilie 25, 2012 | By : | Categories : Campanii | 0 Comment

În următoarele 2 săptămâni societatea ECO-SAL va desfăşurat în cartierele Gura-Câmpului şi Stadionului o campanie de informare. Aceasta se adresează cetăţenilor care locuiesc la case şi are ca subiect colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje.

Se cunoaşte faptul că în Mediaş se colectează selectiv începând cu anul 2006, iar în acest moment

toate gospodăriile de la case care colectează selectiv, la sursă, primesc lunar sacii necesari pentru depozitarea deşeurilor de hârtie/carton şi plastic/metal în schimbul cantităţilor depozitate în faţa proprietăţilor. Operatorul de salubritate a pus la dispoziţia cetăţenilor infrastructura necesară, în municipiul Mediaş existând de asemenea puncte de colectare pentru deşeurile de ambalaje atât supraterane, cât şi subterane.

 

„Campania de informare se va desfăşura în perioada 26 aprilie – 11 mai şi constă în distribuirea de materiale promoţionale şi informaţii utile cetăţenilor cu privire la procesul de colectare selectivă. Mai exact, personalul societăţii, care este direct implicat, se va mobiliza pe străzile din cartierele mai sus amintite pentru a împărţi pliante şi pentru a sta de vorbă cu cetăţenii despre cum anume trebuie procedat, şi care sunt beneficiile pe care cantităţile colectate selectiv, în fiecare gospodărie, le aduc întregii comunităţi. Este important să le reamintim cetăţenilor importanţa separării deşeurilor la sursă, tocmai de aceea echipele ECO-SAL speră să stea de vorbă cu cât mai mulţi cetăţeni, iar aceştia să dea dovadă de disponibilitate şi bună-voinţă pe întreaga durată a campaniei.” a declarat directorul ECO-SAL, domnul Balog Iosif.