Campanii

Tetra Pak premiază din nou

Posted at aprilie 28, 2010 | By : | Categories : Campanii | 0 Comment

În urma concursului lansat de firma Tetra Pak au avut loc mai multe premieri, pentru şcolile generale din municipiul Mediaş care colectează ambalajele de tip Tetra Pak. În urma etapelor care s-au desfăşurat până în acest moment, elevii mai multor şcoli generale au fost desemnaţi câştigători.
Începând din acest an au intrat în competiţie şi elevii şcolilor generale din nordul judeţului Sibiu, şansele de câştig fiind egale pentru toţi elevii.
La sfârşitul ultimei etape care a avut loc în luna aprilie, şcolile desemnate câştigătoare sunt şcoala generală din Dumbrăveni, din Ernea, din Hoghilag, din Aţel, gradădiniţa din Copşa Mică (care este înscrisă în proiectul „Şcoli pt un viitor verde”) şi şcoala I.Bathory din Mediaş. Aceştia au ieşit câştigători în urma cantităţilor mari de Tetra Pak colectate. Cantităţile strânse au fost raportate la numărul de elevi ai claselor I–IV din unităţile de învăţământ înscrise în concurs, astfel s-au desemnat câştigătorii.
Echipa de promoteri, superviserul şi personajul Super Pak au împărţit tuturor copiilor din clasele I–IV ai acestor şcoli jucăriile mult iubite, şi anume Yo-Yo. Învăţătorilor le-au fost împărţite clipboard-uri obţinute din materiale reciclabile, aceleaşi materiale fiind folosite şi la fabricarea jucăriilor.
Elevii au fost foarte încântaţi de apariţia personajului Super Pak la ei în clasă şi de faptul că au fost premiaţi, şi au promis că o să fie conştiincioşi si de acum înainte la colectarea acestor ambalaje.
Concursul continuă şi cu alte etape, astfel toţi elevii au şanse mari de a câştiga. Cu cât cantitatea de Tetra Pak strânsă este mai mare, cu atât elevii au şanse mai mari de a fi desemnaţi câştigători.