Campanii

Concursul Tetra Pak începe şi în şcolile din nordul judeţului Sibiu

Posted at februarie 1, 2010 | By : | Categories : Campanii | 0 Comment

Societatea ECO-SAL în colaborare cu SC Tetra Pak SA şi cu unităţile de învăţământ din Mediaş şi din toate celelalte localităţi membre ale ADI ECONORD vor continua proiectul de educare a generaţiei tinere prin programul de colectare a deşeurilor de ambalaje de tip Tetra Pak. O primă sursă o reprezintă ambalajul laptelui primit zilnic în cadrul programului “Laptele şi cornul”, dar copii sunt încurajaţi să aducă şi ambalaje de acasă.
Proiectul presupune implicarea activă a copiilor prin participarea la un concurs cu mai multe etape de colectare a ambalajelor Tetra Pak. Colectate în coşuri special amenajate în fiecare clasă, aceste ambalaje vor fi ridicate periodic din incinta şcolii cu ajutorul societăţii de salubrizare SC ECO-SAL SA.
Şcoala care reuşeşte să strângă cea mai mare cantitate de tetra pak lunar, va fi desemnată câştigătoare a concursului din acea lună. Premiile sunt acordate de SC Tetra Pak SA, ele constând în jucării fabricate din materiale reciclate din tetra pak.
Lansarea proiectului a avut loc la şcoala generală din Dumbrăveni, în prezenţa reprezentanţilor Tetra Pak, ai societăţii ECO-SAL şi ai unităţilor de învăţământ implicate.
Sperăm ca şi în acest an copii să participe în număr cât mai mare iar acţiunea să fie un succes.