Campanii

“Tu alegi viitorul copiilor tăi!”

Posted at februarie 3, 2010 | By : | Categories : Campanii | 0 Comment

Societatea ECO-SAL se bazează pe faptul că mentalitatea oamenilor poate fi schimbată dacă în permanenţă le este reamintită importanţa protejării mediului în care trăiesc.
Sub deviza “Tu alegi viitorul copiilor tăi!” se desfăşoară campania de colectare a DEEE-urilor (Deşeurile de Echipamente Electrice şi Electronice) de la cetăţeni. Aceasta este una dintre activităţile care au loc în municipiul nostru, iar perioada de desfăşurare este prima sâmbătă din fiecare lună.
Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul RoRec (Asociaţia Română pentru Reciclare) care ne-a pus la dispoziţie materiale promoţionale şi informative. Prin intermediul materialelor informative împărţite cetăţenilor încercăm să le explicăm că nu se aruncă orice, oriunde şi, că nu putem rămâne indiferenţi la efectele dezastruoase pe care deşeurile, de orice tip, le au asupra mediului înconjurător.
Campania de colectare a DEEE-urilor se va desfăşura în P-ţa Corneliu Coposu (în faţa Primăriei Mediaş), în data de 6 februarie, dată la care se desfăşoară şi campania „Marea debarasare” iniţiată de către Ministerul Mediului al cărei scop este acelaşi. Orele de desfăşurare sunt 9:00 – 13:00.
În această locaţie va fi amenajat un spaţiu special unde cetăţenii să poată să depoziteze deşeurile electrice şi electronice care nu le mai sunt de folos în gospodării. Fiecare cetăţean va primi câte un tricou  în schimbul unuia sau mai multor deşeuri electrice sau electronice.
Cetăţenii care deţin DEEE-uri şi nu au posibilitatea să le transporte, îi rugăm să contacteze societatea de salubritate ECO-SAL, care le va colecta la cerere de la cetăţeni. Telefonul la care putem fi contactaţi este 0756.102.510.